xMuzluSut Coded Build Team 12 Haziran 2018 #1 Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 76 Beğeniler 76 Puanları 26 12 Haziran 2018 #1
AmIMad_ Aktif Üye 12 Haziran 2018 #2 Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 1.046 Beğeniler 2.014 Puanları 737 12 Haziran 2018 #2 Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". Ayrıca, bilmiyorum kaç defa daha yazmalıyım ancak şikayet ettiğiniz kişi için form doldurmanız benim işimi kolaylaştıracak ve hızlandıracaktır. Örnek Form: Şikayet edilen kişi: Şikayetin sebebi: Şikayetle alakalı kanıt: Genişletmek için tıkla ...
Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". Ayrıca, bilmiyorum kaç defa daha yazmalıyım ancak şikayet ettiğiniz kişi için form doldurmanız benim işimi kolaylaştıracak ve hızlandıracaktır. Örnek Form: Şikayet edilen kişi: Şikayetin sebebi: Şikayetle alakalı kanıt: Genişletmek için tıkla ...